Face Mask Turmeric

Availablity: in stock
Product by:

Ramai orang yang telah berjuang demi memiliki kulit wajah yang cantik. Kami yakin, sesiapa yang memiliki jerawat pasti ada satu keinginan yang sama iaitu untuk hapuskan dengan serta-merta.

Kadang kita punya satu masalah kecil tetapi disebabkan kita tersilap pilih produk, jadi banyak pula masalah yang timbul.

Asalnya nak cerahkan kulit je tetapi breakout tanpa sengaja pula. Timbul jerawat nanah yang menyakitkan. Habis rosak muka. Kadang terfikir tak kenapa kita tidak mencuba bahan dari dapur aje?

Untungnya kita tidak perlu keluar rumah dan membeli produk yang agak mahal. Jika ia tidak berfungsi sekalipun, kita tidak membazir wang langsung.

Namun jika ia membantu dapat menyelesaikan masalah kulit wajah kita, kita telah pun memiliki produk kecantikan sendiri yang lebih menarik dan murah.
Jadi apa kata kita menggunakan produk kecantikan dari bahan dapur untuk rawatan penjagaan kulit yang sempurna.

Serbuk kunyit The Beauty Hacks langsung tak sama dengan serbuk kunyit yang ada di dapur. Face Mask Turmeric by The Beauty Hacks memiliki extra collagen, vitamin C dan akar kayu terpilih untuk menyelesaikan masalah kulit anda.

KEBAIKAN
1.Mengubati dan mengatasi masalah Jerawat
2.Mengatasi kulit berminyak
3.Mengurangkan kedutan dan mencegah penuaan
4.Mengatasi pigmentasi
5.Menghaluskan kulit wajah
6.Mengangkat sel kulit Mati
7.Mengurangi lingkaran hitam pada mata.
8.Meratakan dan mencerahkan warna kulit.

RM29.00

Report Abuse